Soita alueesi nuohoojalle:

Oulu ja Kempele  0503044955

Oulunsalo 0413122647

Tyrnävä ja Rantsila  0401249894

Liminka ja Tupos  0505536966

Henkilöstö


Antti

Antti

On meidän puhtaan pään kaveri. Hänen työsarkansa on ilmanvaihtopuolella sekä ilmalämpöpumppujen tehopesuissa sekä huolloissa. Hänellä on putkiasentajan koulutuksen lisäksi lämmityslaiteasentajan pätevyys (e3/e3a). Antti on lupsakka ja rauhallinen kaveri, joka ei suotta hötkyile.

Eero

Eero

Tekee kaikkea mitä talo tarjoaa. Nuohoustyön lisäksi hän on mukana savupiippujen korjauksissa sekä iv- ja asennustöissä. Eero on työtä kaihtamaton kaveri hyvällä moraalilla varustettuna.

Sami

Sami

On meidän nykyaikaisten iv-järjestelmien asiantuntija ja nuohooja. Tämän lisäksi hän on synnynnäinen asiakaspalvelija rempseällä asenteella.

Ville

Ville

Kempeleläinen alkuasukas on nuoresta iästään huolimatta rauhallinen ja todella asiallinen nuohooja, joka suorittaa työt varmasti ja siististi. Ville on keskittynyt nuohouksiin sekä ilmanvaihdon puhdistus- ja säätötöihin.

Pasi

Pasi

Vastaa nuohouksen lisäksi savupiippujen korjauksista, hormikartoituksista ja ilmanvaihdon ongelmatapauksien ratkonnasta (kerrostalokohteet, joissa painovoimainen tai koneellinen ilmanvaihto). Handsfree -laitteet ovat integroituneet kaverin päähän ja hänet saa kiinni vaikka kesken tikasnousun.

x Jaa: