nuohooja oulu
Soita alueesi nuohoojalle:

Oulu ja Kempele  0503044955

Oulunsalo 0413122647

Liminka, Tupos ja Lumijoki 0505536966

Tyrnävä ja Rantsila  0401249894

 

Yritys


Nuohous Kipinä Oy on tyrnäväläinen yritys, joka on aloittanut toimintansa  toiminimellä vuonna 2011. Toiminta on hiljalleen kasvanut tyytyväisen asiakaspiirin laajetessa ja vuonna 2019 ’vaihdoimme’ yhtiömuodon osakeyhtiöksi. Kotipaikkamme on edelleen Tyrnävä, mutta logistisista syistä verstaamme sijaitsee Kempeleen Hakamaalla hyvien yhteyksien äärellä.

Meillä itseisarvo ei ole yrityksen kasvussa, vaan meiltä tilattavien töiden laadukkaassa toteutuksessa kohtuullisella hinnalla. Työntekijöiltä edellytetään siistiä ja perinpohjaista työtä hyvillä käytöstavoilla. Heidän viihtyvyys on suuressa arvossa, kilpailukykyisen palkkauksen lisäksi työilmapiiriin sekä yhteenkuuluvuuteen panostetaan. Tekijöissä on toiminnan menestyksen ja suosion avaimet.

Yrittäjä on toiminut nuohoojana vuodesta 2010 alkaen. Pasi on koulutukseltaan insinööri ja viihtyikin siisteissä sisätöissä muutaman vuoden. Savupiippujen ja uunien musta maailma on kuitenkin yrittäjän oikea intohimo ja kutsumusammatti – nimeä myöten 🙂

 

Arvojamme ovat:


Osaaminen: Haluamme tarjota asiantuntevaa ja nykyaikaista palvelua. Nuohoustyö(kin) sekä korjaustavat kokevat muutoksia ajan myötä ja otammekin uudistukset vastaan mahdollisuuksina.

Luottamus: Tavoitteena luottamukselliset suhteet asiakkaisiin ja yhteistyökumppaneihin. Vuosittain toistuvat kohtaamiset auttavat rakentamaan asiakassuhteita.

Asiakaslähtöisyys: Tavoitteena on tyytyväinen asiakas. Kartoitamme asiakkaiden tarpeet ja palvelemme heitä tasapuolisesti. Tämä korostuu lakisääteisen palvelun ollessa kyseessä

x Jaa: