Ilmanvaihdon huoltotyöt


Toteutamme ammattitaidolla kaikki ilmanvaihdon ylläpitoon liittyvät huoltotyöt, kuten ilmanvaihdon mittaus ja säätö sekä ilmanvaihtokanavien puhdistukset. Näiden ohessa onnistuu esimerkiksi puhaltimien laakeroinnit tai vaihdot ja muut pienet korjaukset. Hyvin varustellussa ’liikkuvassa verstaassamme’ on kattava valikoima yleisimpiä varaosia monipuolisen kaluston lisäksi.

Ilmanvaihtokanavat suositellaan puhdistettavaksi 5-10 vuoden välein, riippuen kiinteistön rasituksesta.

Pyydä tästä tarjous ilmanvaihdon puhdistuksesta kotiin, kouluun tai töihin!

Ilmanvaihdon mittaus ja säätö suoritetaan yleensä samalla puhdistuksen kanssa. Jos olette sisäilman laatuun tyytymätön (esim. noen haju, raskas ilma, alipaineisuus, jne.), niin ilmanvaihdon mittaus ja säätö voi olla tarpeen. Koulutetut nuohoojamme hallitsevat erilaiset kiinteistöt ja tilanteet erityispiirteineen.

Painovoimainen ilmanvaihto ja yhteiskanavajärjestelmät kuuluvat yrityksemme erikoisosaamisalaan. Näihin liittyen yrityksessämme on pitkä kokemusperäinen tieto-taito, jonka turvin voidaan ratkoa ongelmia sekä tehdä kartoituskäyntejä. Asiantuntija-avun lisäksi saatavilla myös ilmanvaihtoa tehostavia mekaanisia hormi-imureita eli vedonparantajia. Näihin liittyen tarjoamme myös kokoojakammioiden mitoitusta, valmistusta ja asennusta.

 

Ammattikeittiöiden rasvakanavat tulee puhdistaa kerran vuodessa. Puhdistustyön lisäksi saat meiltä tarkastuspöytäkirjan tehdystä työstä sekä havainnoista.

alipaineistus
x Jaa: