Hormikuvaus ja hormikartoitus


Kamera piipussa antaa uuden perspektiivin. Hormikuvauksella voidaan tarkistaa hormin kunto ja reitti tiili-tiileltä. Käytössämme on laadukas saksalainen Wöhlerin kalusto pyörivällä kamerapäällä, lisävaloilla ja paikannuksella. Paraskaan kalusto ei kuitenkaan korvaa kaveria, joka tietää mitä ollaan tekemässä.

Hormikartoituksissa tarvitaan em. kameran lisäksi hyvää loogista päättelykykyä, kokonaisuuksien hallintaa, huolellista dokumentointia sekä paikallisen rakennusperinnön tuntemusta. Kuvaamisen lisäksi hormeja voidaan kuulata ja tunnistaa savuilla, milloin mikäkin on tarpeenmukaisinta. Meiltä saat vähintään koko Pohjois-Suomen pätevimmän asiantuntijapalvelut hormikuvaukseen ja -kartoitukseen. Kokemusta on niin pienistä kuin suuristakin kohteista aina 1700-luvulta lähtien ja olemme tehneet yhteistyötä useiden arkkitehti- ja insinööritoimistojen kanssa

Hormikartoitus on hyödyllinen suunnitellun apuväline myös, kun taloyhtiöön ollaan suunnitelemassa isompia remontteja, esim. linjasaneerausta.

x Jaa: