Savupiipun korjaus
Soita alueesi nuohoojalle:

Oulu ja Kempele  0503044955

Oulunsalo 0413122647

Liminka, Tupos ja Lumijoki 0505536966

Tyrnävä ja Rantsila  0401249894

Palvelut


Palveluvalikoimaamme kuuluu mm. nuohouspalvelut, ilmanvaihdon huoltotyöt, ilmalämpöpumppujen huolto, savupiippujen korjaus sekä hormikuvaus ja hormikartoitus. Lisäksi voimme vaihtaa savupellin, asentaa saneerauspellin, purkaa naakanpesän, korjata leivinuunin arinan, ehostaa pystyuunin (takan) pesän. Suuremmat tulisijakorjaukset sekä tulisijojen muuraukset passaamalle mielellämme asiaan vihkiytyneelle muurarille.

Edellisten lisäksi saat meiltä laajan kirjon alan asiantuntijapalveluita, mm:

 

Hormitutkimukset / kuntotutkimukset:

Suoritamme puolueetonta hormitutkimusta vakuutusyhtiöille Oulun ja Lapin läänin alueilla. Vauriohaku, ongelmanratkaisu ja tapauksen huolellinen dokumentointi lyhyelläkin varoitusajalla.

 

Vuosisopimukset

Esimerkiksi taloyhtiön ilmanvaihtokoneiden suodattimien vaihdot, tulisijanuohoukset, ammattikeittiöiden rasvakanavien nuohoukset, ym. säännöllisesti suoritettavat toimenpiteet.

 

Piipunhatut

Mittatilaustyönä, tuhdista materiaalista, asennettuna ja varmasti nuohoojaystävällisinä. Materiaalina tyypillisesti 0.8mm kuumasinkitty teräslevy ja jalat 3mm kuumasinkitty teräslattaa. Saatavilla myös vastaavilla ainevahvuuksilla myös RST:nä.

 

Vedonparantajat ja savukaasuimurit

Omalla maahantuonnilla varmistamme alan edullisimmat hinnat. Meiltä saat Darcon laadukkaat vedonparantajat (mekaaniset hormi-imurit) tehostamaan painovoimaista ilmanvaihtoa ja parantamaan vetoa. Hormi-imuri estää myös veden ja roskien pääskyn hormiin. Se on kestävä ja ekologinen valinta myös vanhoihin kerrostaloihin. Useampia hormeja on mahdollista yhdistää kokoojakammioin yhden riittävän suuruisen vedonparantajan alle.

Savukaasuimurit tulevat kyseeseen kun uunit kiukuttelevat alati tai kun vaaditaan ehdotonta toimintavarmuutta, esimerkiksi julkisessa rakennuksessa tai vaikkapa palvelukodissa.

Nuohouspalvelut


Asiantuntevaa ja palvelevaa nuohoustyötä. Lakisääteiset nuohoukset Oulun talousalueella. Ydintoiminta-aluettamme ovat Oulu, Oulunsalo, Kempele, Tupos, Tyrnävä, Liminka, Temmes ja Rantsila.

Lue lisää

Ilmanvaihdon huoltotyöt


Toteutamme ammattitaidolla kaikki ilmanvaihdon ylläpitoon liittyvät työt, kuten ilmanvaihdon mittaus ja säätö sekä ilmanvaihtokanavien puhdistukset.

Lue lisää

Savupiippujen korjaus


Meiltä saat savupiipun kunnostuksen pitkällä kokemuksella ja asiallisella hinnalla. Oli sitten kysymys muurauksesta, massauksesta tai putkituksesta pientalossa tai kerrostalossa, niin homma hoituu.

Lue lisää

Hormikuvaus- ja kartoitus


Kamera piipussa antaa uuden perspektiivin. Hormikuvauksella voidaan tarkistaa hormin kunto ja reitti tiili-tiileltä.

Lue lisää

Ilmalämpöpumppujen huolto


Ilppien huoltopesulla pidät laitteesi toimintakunnossa, sisäilman raikkaampana ja ylläpidät laitteesi hyötysuhdetta.

Lue lisää

x Jaa: