Taloyhtiöt

Taloyhtiö

Taloyhtiö

Tarjoamme taloyhtiöille luotettavaa sekä asiantuntevaa palvelua hormien kartoituksessa, painovoimaisen ilmanvaihdon tehostamisessa sekä tarvittaessa voimme suorittaa esim. vaikeapääsyisten kohteiden mittaustyötä (jyrkät katot, puuttelliset kattoturvatuotteet, jne.).

Korkea työmoraali ohjaa toimintaamme myös saneerauksissa; meiltä onnistuu massaukset, putkitukset sekä muuraustyöt.

Vedonparantajat

Vedonparantajat

Laadukkaat vedonparantajat (mekaaniset hormi-imurit) painovoimaista ilmanvaihtoa tehostamaan ja vetoa parantamaan. Hormi-imuri estää myös veden ja roskien pääskyn hormiin. Se on kestävä ja ekologinen valinta myös vanhoihin kerrostaloihin. Useampia hormeja on mahdollista yhdistää kokoojakammioin yhden riittävän suuruisen vedonparantajan alle.

Asennus on yleensä helpohkoa, vieden noin ½-1h. Materiaalivaihtoehtoina RST, sinkitty pelti ja alumiini. Oman maahantuonnin ansiosta nyt hinnat alkaen 110€ (150mm malli).

Hormikartoitus

Hormikartoitus

Onnistunut hormikartoitus vaatii teknisten apuvälineiden lisäksi paikallisen rakennusperinnön tuntemusta, kokemusperäistä tietoa ja loogista päättelykykyä. Jotta asiakas saisi täyden hyödyn kartoituksesta (esim. linjasaneerausta varten) on huolellinen raportointi erittäin tärkeää. Meiltä saat asiantuntevan kartoituksen sekä yksityiskohtaisen ja jalostetun dokumentoinnin.
Hormikuvaus

Hormikuvaus

Savu- ja ilmahormien videokuvaus mahdollistaa hormin tutkimisen rakenteita rikkomatta. Hormikuvausta käytetään myös hormikartoituksissa apuna. Asiakkaalle toimitetaan tarvittaessa videotallenteet muistitikulla.